Het Nieuwe Werken is de sleutel naar meer samenwerking en business

Internet zorgt voor fundamentele veranderingen in de business, in verdienmodellen maar ook in manieren waarop u uw onderneming inricht. De klant vindt steeds meer de leverancier in plaats van omgekeerd. Werknemers worden steeds meer werkondernemers die via ‘self-assembled teams’ van onder op operationele kracht organiseren. Samenwerken is daarmee key en basisvoorwaarde voor succes: de game is “van survival of the fittest naar survival of the most cooperative“.

Het Nieuwe Werken is de sleutel naar meer samenwerking en business

Internet keert ondernemingen ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten. Even wennen!

Ik denk dat het voor jou als ondernemer belangrijk is om goed zicht te houden op al deze ontwikkelingen. Hoe kun je bijvoorbeeld ICT inzetten om, via dit ‘Nieuwe Werken‘ je business een impuls te geven en tegelijkertijd ‘lean&meaningful‘ zijn en ‘human farming‘ te vermijden?

Heb je heeft veel praktische ervaring met het opbouwen van business capabilities rond ‘het nieuwe werken’ ? Laat het weten in de comments!

1 Comment

Leave a Reply